Sportcentrum Nijmegen’82

Thijmstraat 141 6531 CP Nijmegen | Telefoon 024-3567616 | E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

December 2018

 

Beste Sporter/Klant,

Wij hebben besloten om 10 december 2018 te stoppen met het fitnesscentrum

Nijmegen’82.

Wij beseffen dat u uw vertrouwde sportcentrum zult moeten missen.

36 Jaar bestaan wij al en het wordt tijd om afscheid te nemen. Wij willen een ander en

nieuw leven opbouwen.

U heeft ons al die jaren trouw gesteund en dat waarderen wij zeer.

Het gaat u goed en bedankt voor de leuke jaren.

 

Met vriendelijke groet,

 

Patrick, Patricia en Phia 

 

Vol trots na 36 jaar sluiten wij de deuren van fitnesscentrum  Nijmegen'82

 

Het langst bestaande fitnesscentrum Nijmegen82 heeft besloten om de deuren te sluiten op 10 december.

Het fitnesscentrum is begonnen in 1982 en is sinds jaar en dag een begrip in Nijmegen. 

"We stonden bekend om onze persoonlijke benadering en onze huiselijke sfeer maar naar 36 jaar is het tijd om een nieuwe weg in te slaan" volgens eigenaar Patrick Weijers. 

We hebben veel meegemaakt in al die jaren. Plezier, heel veel zweet en tranen. Tranen zeker bij het overlijden van Jo Weijers die in 2003 overleed aan de vreselijke ziekte ALS. 

Mijn broer en ik besloten toen om door te gaan om te zien of wij onze visie en passie konden overbrengen op onze trouwe klanten zegt Patricia. Op de achtergrond werden wij gesteund door Phia Weijers. Weduwe van Jo Weijers 

Ten tijde van de crisis 2008 tot ongeveer 2012 waren moeilijke jaren maar we konden het bedrijf door de crisis heen loodsen.

We zijn ons zelf toen gaan afvragen hoe onze verdere toekomst eruit zou gaan zien en we hebben toen besloten om een andere weg in te slaan. Dat heeft jaren geduurd maar we komen nu op een punt dat we acceptatie hebben bij het feit dat onze houdbaarheidsdatum verstreken is. 

De wereld draait door en de ontwikkelingen in deze branche gaan zeer snel. De keten vorming zal alleen maar toenemen en dat zorg voor heel veel druk voor ons. 

Het is ook prima dat deze ontwikkelingen er zijn en dat fitness zich nog meer ontwikkelt. Dit komt niet altijd ten goede van de sport vind Patrick. 

Via deze weg willen wij iedereen bedanken die bij ons al die jaren hebben gesport en getraind. En wij hopen dat iedereen er met positief gevoel afscheid van kan nemen.