Vol trots na 36 jaar sluiten wij de deuren van fitnesscentrum  Nijmegen'82!

 

Het langst bestaande fitnesscentrum Nijmegen'82 heeft besloten om de deuren te sluiten op 10 december 2018.

Het fitnesscentrum is begonnen in 1982 en is sinds jaar en dag een begrip in Nijmegen. 

"We stonden bekend om onze persoonlijke benadering en onze huiselijke sfeer maar naar 36 jaar is het tijd om een nieuwe weg in te slaan" volgens eigenaar Patrick Weijers. 

We hebben veel meegemaakt in al die jaren. Plezier, heel veel zweet en tranen. Tranen zeker bij het overlijden van Jo Weijers die in 2003 overleed aan de vreselijke ziekte ALS. 

Mijn broer en ik besloten toen om door te gaan om te zien of wij onze visie en passie konden overbrengen op onze trouwe klanten zegt Patricia. Op de achtergrond werden wij gesteund door Phia Weijers. Weduwe van Jo Weijers 

Ten tijde van de crisis 2008 tot ongeveer 2012 waren moeilijke jaren maar we konden het bedrijf door de crisis heen loodsen.

We zijn ons zelf toen gaan afvragen hoe onze verdere toekomst eruit zou gaan zien en we hebben toen besloten om een andere weg in te slaan. Dat heeft jaren geduurd maar we komen nu op een punt dat we acceptatie hebben bij het feit dat onze houdbaarheidsdatum verstreken is. 

De wereld draait door en de ontwikkelingen in deze branche gaan zeer snel. De keten vorming zal alleen maar toenemen en dat zorg voor heel veel druk voor ons. 

Het is ook prima dat deze ontwikkelingen er zijn en dat fitness zich nog meer ontwikkelt. Dit komt niet altijd ten goede van de sport vind Patrick. 

Via deze weg willen wij iedereen bedanken die bij ons al die jaren hebben gesport en getraind. En wij hopen dat iedereen er met positief gevoel afscheid van kan nemen. 

Patrick, Patricia en Phia