Nijmegen ’82

Sporten met persoonlijke begeleiding

 Een sportschool met aandacht voor de leden, dat is hoe je sportcentrum Nijmegen ’82 misschien wel het beste kunt omschrijven. Goede begeleiding en persoonlijke betrokkenheid staat hier voorop, en dat in een vriendelijke, gezellige, professionele en ongedwongen sfeer.

 Nijmegen – “Dat is ook een van de redenen dat jong en oud hier graag komt sporten”, meent Patrick Weijers die samen met zijn zus Patricia Spijkers Nijmegen ’82 runt. “Er is hier altijd iemand aanwezig om vragen aan te stellen en onze gediplomeerde instructeurs adviseren graag en persoonlijk over de beste manier om oefeningen uit te voeren.”

Patricia: “Daarnaast bieden wij ook een breed pakket aan lessen die door ons team zelf worden samengesteld en door ‘live instructeurs’ worden begeleid. Dus geen les via een virtueel scherm, maar met echt iemand voor de groep. Volgens ons is dat de enige juiste manier om effectief lessen te kunnen volgen.”

Lessen die bij Nijmegen ’82 op het programma staan zijn Cardio-fitness, Kickfit, BBB, Spinning, Steps, Body Pump, Zumba en karate voor de jeugdleden. “Daarnaast starten we binnenkort met Streetdance lessen, ook speciaal voor de jeugd. Voor jong en oud valt er op sportgebied dus voldoende bij ons te beleven!”

En dat tegen een zeer scherp tarief. Meer hierover valt te lezen op de website: www.nijmegen82.nl.

 Sportcentrum Nijmegen’82 verzorgt voor jong en oud, man of vrouw

verschillende sportlessen o.a. Dit alles gebeurt in een vriendelijke, gezellige, professionele en
ongedwongen sfeer. De lessen worden door gediplomeerde instructeurs in sportzalen gegeven.
Wij omschrijven sportcentrum Nijmegen’82 als: Gezellig  -  Persoonlijk  -  Toegankelijk  -  Kwaliteit

Op veel sportcentrums zien wij momenteel de gestandaardiseerde groepslessen, de zogenaamde 'Les Mills'
lessen, dit zijn voorgeschreven lesprogramma’s. Deze lessen (met dezelfde muziek) worden
dan ook 3 maanden gegeven en daarna volgt er weer een nieuw programma. Wij hebben gekozen voor  'Freestylelessen'.

Dit houdt in dat wij regelmatig de choreografie van de lessen aanpassen. Zo proberen wij de lessen leuk en spannend te houden.Het is dan ook voor ons zo belangrijk dat iedereen de lessen kan volgen en bijhouden. In de lessen geven wij dan ook vaak meerdere opties (choreografie). Zo kunnen sporters zelf hun niveau bepalen (makkelijk / moeilijk).

Iedereen is dan ook van harte welkom!